HOĆE LI I DALJE OVA OGROMNA KOLIČINA KRIMINALA BITI “PASSE” ?

Feb 12, 2019

Poštovani čitatelji,

mjesecima upozoravam i dokumentiram, ne samo ja već i stotine hrabrih građana i neovisnih istraživačkih novinara - o nevjerojatnim protupravnim, kriminalnim radnjama predsjednika HDZ-a Plenkovića i nekolicine njegovih ortaka!

Dok vrh HDZ-a i njihovi ortaci uništavaju ovu državu, paralelno pokušavaju ušutkati svaki jezik istine i svaku istragu protiv vlastite kriminalne ortačke skupine. Kako novi dokazi niču svaki dan, kako narod saznaje istinu, tako je sve veća PANIKA!

Pogledajte samo jednu od naslovnica u medijima od 12.02.2019.g

“Stranka traži od članova da potpišu da će šutjeti i u policiji i na sudu dok im HDZ ne dopusti govoriti!”

Ovo je još jedan od apsolutnih presedana. Monstruozno ludilo "elite" HDZ-a koja u stilu najgorih diktatorskih režima želi oteti pravdu, pravo i istinu. Ovo je direktan dokaz da se skriva kriminal i da je ortake strah.

Hoće li i na ovo novinari, stručna javnost, USTAVNI SUD, DORH, institucije Republike Hrvatske odgovorne za nacionalnu sigurnost - ponovo samo pognuti glave (isto kao Plenković u Saboru, pognuti glavu i gledati u cipele) i kazati “PASSE” ili će konačno nešto poduzeti da zaustave totalni ekonomski krah zemlje i stati u zaštitu nacionalnih interesa??

Kako čovjek poput Andreja Plenkovića može dalje voditi ovu državu? Ne, ozbiljno sada pitam ovdje, jer ovo je prešlo baš sve granice dobrog ukusa, nikada u povijesti nije bilo ovoliko javnog kriminala i pljačke. Nikada, niti približno.

Kada je izglasan protuustavni Lex Agrokor, Plenkovićevi ortaci su unijeli odredbu u članak 41. koja kaže:

Da nitko ne može pokrenuti ni jedan jedini spor protiv Izvanredne Uprave, njihovih radnji i akata. Dakle – u zakon je jasno uneseno: da su protupravni postupci u Agrokoru u potpunosti zaštićeni u odnosu na vladavinu prava i sudske postupke.

U protupravnu Nagodbu Agrokora Plenkovićeva Izvanredna Uprava unijela je odredbu u članku 29. stavak 8, gdje nameću odricanje od tužbi svim sudionicima postupka i spriječavaju da se Agrokor i Izvanrednu upravu tuži, da se traži njihova odgovornost, određuje se da budu “zaštićene osobe”, svete krave.

Dakle, jasno je bilo i tada da kriminal koji proizvodi izvanredna Uprava, za koji ona sama zna da ga provodi - ne smije doći na sud.

Kada je najveća korupcijska afera u povijesti RH u pitanju – Afera Borg, iliti Afera pljačka i likvidacija glavne regionalne kompanije - Plenkoviću i ortacima je sada osnovni cilj bilo kako postići da se sve ne raspukne prije dogovorene podjele plijena od pljačke Agrokora, u Hong Kongu! Jer, ako se to dogodi, konačno će ih stići ruka pravde.

Rade sve da spriječe rad pravosudnih organa i vladavinu prava. Smjenjuju tužioce, postavljaju svoje poltrone, te javnim nastupima direktno "sugeriraju" ponašanje DORH-a, USKOK-a, SOA-e i suda po određenim pitanjima.!

Naredba je, kako saznajem, da nitko ne smije biti pozvan u DORH ili u bilo koju instituciju RH na davanje iskaza oko Agrokora, jer će sigurno progovoriti kad im se predoči hrpetina dokaznih materijala, a onda se Plenkoviću i ortacima sve ruši.

Poštovani građani, da li nam treba i još više dokaza da Republikom Hrvatskom kroz lik i djelo Andreja Plenkovića upravljaju ljudi IZVAN STRUKTURA VLASTI, lešinarska financijska mafija, najgori od najgorih!? 

KADA PLENKOVIĆU I ORTACIMA OVAJ POSLJEDNJI KRIMINAL (u direktnoj suprotnosti sa ZKP-om) SA ”FORMULAROM” NIJE PROŠAO MEĐU ČLANSTVOM STRANKE, A PLENKOVIĆ SE RAZOTKRIO, NOĆAS NISU SPAVALI DA BI TU GREŠKU POKUŠALI SANIRATI!

Jutros rano u izjavi potvrđuju pokušaj kriminala, ali ponovo pokušavaju opravdati kriminalne radnje, no, ustvari sve ih to još dublje gura u blato.

Republika Hrvatska ne može i uvjeren sam NE ŽELI dalje ovako!

Lešinarski ološ koji izvaninstitucionalno upravlja Republikom Hrvatskom preko Andreja Plenkovića treba pomesti i protjerati dok još nije prekasno!



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS