HDZ ODLUČIO PREDATI HRVATSKU STRANCIMA

Feb 21, 2020

Afera „Agrokor“ bespogovorno je primjer zaprepašćujućeg državnog kriminala i bespoštedne zloupotrebe državne vlasti. Sama po sebi, ova afera bi bila dovoljna za jasnu i bezrezervnu osudu domaće javnosti i sankcije međunarodne zajednice.

Između ostaloga, danas imamo dokaze da je krajnji cilj HDZ-a, odnosno njegovoga predsjednika Plenkovića i njemu podčinjene „grupe Borg“ bio ne samo oduzimanja imovine Agrokora, već je HDZ odlučio da nasilno otuđi imovinu Hrvatskih investitora tako da tri najveće i najvrednije hrvatske kompanije Agrokor, INA i HEP predao u vlasništvo stranim investitorima.

HDZ je do danas predao strancima AGROKOR i INA-u, a HEP je pod kontrolom Plenkovićevog društva. Pustimo mi prodavanje magle i laži predsjednika HDZ-a Plenkovića (koji je RH društveno-politički i ekonomski razorio) ovo je protiv nacionalnih interesa građana RH! Osim toga ovo se provodi kršeći vladavinu prava. Što radi DORH, oporba, mediji i dr.?

I dok ostaje neupitno da je predsjednik HDZ-a Plenković zloupotrebio državnu funkciju i povjerenje građana radi ostvarenja svojih planova protiv nacionalnih interesa Republike Hrvatske, a u interesu partnera koje je sam okupio, danas je jasno da je kriminalna „grupa Borg“ kojom upravlja predsjednik HDZ-a Plenković sa svojim nalogodavcima provela modus operandi!

POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS