Emil Tedeschi i šef Alix Partnersa iz Borg grupe sjede zajedno u najmoćnijoj tajnoj organizaciji na svijetu

Feb 21, 2020

Emil Tedeschi, najveći kritičar mog lika i djela u javnom prostoru, čovjek koji je ilegalno naplatio 100% potraživanja za vrijeme (nelegalnog) Privremenog vjerovničkog vijeća Agrokora, koji isto tako ima i ogroman interes za preuzimanje Agrokorovih kmpanija, vrlo je blizak prijatelj Borisa Šavorića, koji mu uz to što zajedno partijaju i igraju košarku, predsjeda Skupštinama obvezničara Atlantic grupe. Tedeschi i Šavorić se vrlo dobro poznaju i s Andrejom Plenkovićem i Tenom Mišetić.

Jesu li takve kristalno jasne činjenice možda zanimljive Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske?

No, ono što je još bitnije, Emil Tedeschi se vrlo dobro poznaje i sa šefom Alix Partnersa iz Borg grupe.

Naime, Tedeschi i Simon Freakley interesni su kolege sa tajnih sastanaka Trilateralne komisije, kako je mnogi nazivaju "svjetske vlade iz sjene", najmoćnije tajne organizacije, naspram kojoj su ovi naši masoni dječji vrtić.

Popis članova Trilaterale nije tajan i možete ga vidjeti niže, no sadžaj sastanaka i donesene odluke dakako jesu.

Popis članova Trilateralne komisije -> link

https://express.24sata.hr/top-news/trilaterala-vlada-u-sjeni-gdje-sjede-tedesechi-i-lukovic-18581

Kada sam prije godinu i pol objavio tekst (klik na sliku dolje) koji prokazuje ortačke odnose Tedeschija, Šavorića i Plenkovića, Emil Tedeschi se drugo jutro, u panici, našao na "kavi" s Vladimirom  Šeksom u hotelu Sheraton, nakon koje je tekst i komentirao, i to ovako:

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3261471/tedeschi-za-vijestihr-o-todoricevoj-teoriji-zavjere-nevjerojatno-je-kreativan-ali-to-nema-veze-s-realnoscu/POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS