DRŽAVA NAM JE U GOSPODARSKOM I DRUŠTVENOM KAOSU

Jan 31, 2019

Poštovani čitatelji,

više ne postoje izvještaji, ankete usporednih odnosa, koje ne prikazuju Republiku Hrvatsku na dnu EU! Apsolutno sve potvrđuje da je RH dovedena u katastrofalan položaj, u ekonomski i društveni kaos. A ono što je možda još tragičnije jest to da su i svi trendovi užasni, u slobodnom su padu, i to u trenutku kada sve ukazuje da svjetska ekonomija dolazi pred kraj ciklusa rasta, a najbliži nam susjed i jedan od glavnih trgovinskih partnera, Italija, najvaljuje da je u RECESIJI!

OVO JE ISTINA O EKONOMSKOM STANJU RH:

Hrvatska je na 27. mjestu u EU po BDP-u per capita!? Samo je Bugarska lošija od nas, a uskoro će nas i Bugarska prestići.
29.01.2019 mediji objavljuju državne statističke podatke da je industrijska proizvodnja u Hrvatskoj potonula 6,6 posto u odnosu na isti mjesec godinu dana ranije, što je njezin najoštriji pad u posljednje dvije godine, te da je i u cijeloj 2018. industrijska proizvodnja drastično pala.

Prema izvještajima i anketama koji prikazuju investicije RH je na DNU EU!

Sada znamo da nam je: BDP vrlo NIZAK, da nam je INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA SLABA i STALNO PADA, DOK STRATEŠKIH INVESTICIJA PRAKTIČKI NEMA i UKUPNO SU MIZERNO MALE.

Ovo je ekonomska i društvena tragedija za građane republike Hrvatske!! Kako Plenkovića i njegove ortake nije sram govoriti o njihovim tobožnjim dobrim rezultatima?

Od početka mandata ove Vlade RH ukazuje se na neprihvatljivu industrijsku politiku, prvo prema INI, zatim Agrokoru i mnogim drugima, a koje vode ka brutalnoj činjenici o devastiranju industrijske proizvodnje Republike Hrvatske.

Iz Europske komisije stižu potvrde ove katastrofe. EK dana 30.01.2019.g, ukazuje je da su: “Očekivanja u hrvatskom gospodarstvu osjetno pogoršana u siječnju pod utjecajem osjetno lošijeg raspoloženja u sektoru usluga”. Tako kaže u srijedu objavljeno mjesečno istraživanje Europske komisije.

Ovo je sramota današnje Vlade RH! Ovo nije Vlada, ovo je jedna “fake Vlada” jer Vlade bi trebale raditi u nacionalnom interesu, a ova antinacionalna skupina nije ništa drugo nego “fake” jer izdaje nacionalne interese našeg naroda, na svakom koraku.

Netko se može zapitati da li su oni stvarno toliko nesposobni?

Zaista brojne afere i skandali koji su procurili u javnost nam upravo ukazuju na to da jest, ova Vlada je samo “fake Vlada”.! Jer, Republikom Hrvatskom upravljaju ortaci iz “sjene”. Netko drugi vodi ovu državu, a ovi su samo “lutke na koncu”. Ortaci dobivaju sve i važno je biti samo ortak Andreja Plenkovića. Hrvatska država u takvoj jednadžbi nepovratno gubi.

Ove lutke na koncu imaju zadatak da se bave samo i jedino PR-om te medijskim spinovima, dok netko drugi iza kulisa otima našu zemlju. Bave se “fake news-om”, kojeg sami plasiraju gotovo svakodnevno. Pokušali su zamijeniti teze, no, nasreću, nije im uspjelo.

Toliko “fake” stvari svakog dana izlazi iz ureda mašinerije laži, podanika Plenkovićeve autokratske vladavine, da se čovjek mora zapitati gdje je kraj?

Vezano za paniku koja se sada događa oko Agrokora, Plenković ponovo plasira “fake” izjavu na dan 25.01.2019.g., a vezanu na trenutnu poziciju refinanciranja Agrokora i kaže:

„Svi oni koji hoće uči u vlasničku strukturu Agrokora imaju dugoročniju logiku imaju logiku koja će pomoći jednu dugoročnu logiku i pitanju refinanciranja kredita i jednoj dugoročnoj financijskoj održivosti“.

Jedina istinita informacija jest ta - da se sada u kupnju Agrokora mogu uključiti samo i jedino neki novi lešinari koji kupuju isključivo ako se prodaje u bescjenje, a njihovo je pravilo da to odmah rasprodaju, bolje rečeno rasture! Riječi tipa "dugoročna strategija razvoja" u njihovom vokabularu ne postoje. Ako im dopustimo, sve će uništiti. E nećemo im dopustiti!



POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS