DO KAD „NEDODIRLJIVE“ STRUKTURE? Upozoravao sam i upozoravam, svoju građansku i nacionalnu dužnost sam izvršio!

Jun 25, 2018

Objavom potencijalne nagodbe dobili smo dodatne dokaze za potvrdu da je ono što već mjesecima prezentiramo istina . Ako se netko sjeća mojih blogova gdje sam pisao da svaki intervju, prezentacija i javno obraćanje „Grupe Borg“ pomažu tome da smo bliže istini.
Tako da danas, nakon novih saznanja iz dostupne dokumentacije vezano uz nagodbu slobodno mogu kazati sljedeće:

  1. Iz cjelokupne dokumentacije smo utvrdili da su planiranje i priprema samog napada na Agrokor i njegov menadžment započeli najkasnije sredinom 2016g. Neke radnje i ranije.
  2. Osobe koje su sudjelovale u planiranju i pripremama a kasnije su dio „Grupe Borg“ neosporno su A. Ramljak, T. Matić, M. Dalić i V.Bošnjak (i još neke osobe iz AG), imamo još sumnji ali radi istrage neki drugi puta.
  3. Grupa se je povećavala, a nakon što se je uključio i Plenković on pridružuje i angažira Šavorića. Od tada Plenković koordinira i aktivno sudjeluje u otimanju Agrokora (vidi medije!).
  4. Koristili su podatke iz Agrokora, a posebno projekta "AISLE" koji je Agrokor razvijao s Houlihan Lokey kojeg smo mi sami doveli!.
  5. Danas je već potpuno jasno tko se otimanjem Agrokora OKORISTIO i nije teško povezati činjenice.
  6. Stalno tvrdim i sada ponavljam da je Plenković upao u mrežu i da sada s njima djeluje. Plenković ne smije ništa M.Dalić, A.Ramljaku, T.Wagneru, imaju ga. Mora ih štititi, ili je gotov. Njih četvero nešto znaju, a tu je blizo i T.Dolički. Plenković je potpuno urušio pravni poredak hrvatske da zaštiti svoje "partnere" u zlodjelu. Srozao je sve institucije, pa i USKOK kojega je poput Agrokora privatizirao. Plenkoviću i Borgu je potrebna nagodba, nema veze
    provediva ili ne, kriminalna, kakvu će katastrofu proizvesti, kakve će pravne, financijske, a posebno ljudske štete ostati TREBA NAGODBA DA SVE ODE U “NEPOVRAT“- NIZOZEMSKU!
  7. „Grupa Borg“, posebno M.Dalić ostavili su toliko tragova i dokaza koje već mnoge službe imaju. Uskoro će i drugi sudovi otvoriti istrage, pa će biti lakše Logikom tijeka razvoja događaja promijenit će se brzo i vlast jer građani ovakvu korupciju neće honorirati. Onda će se otvarati dosjei.

Djelovanje tih grupa i skupina prouzročilo je slučaj Agrokor, pa zakon, otimanje, a sada žele „nagodbom“ sve sakriti. Njihov prijedlog Nagodbe je izrađen od strane njih i njihovog privremenog nelegitimnog vijeća, privilegira njihove članove (Atlantic, Kraš), štiti isplate milijunskih naknada njima (Texo, Altera, InterCapital), diskriminira ostale vjerovnike i dionike koji su istinski podržavali Agrokor decenijama, protupravno uništava hrvatski kapital (i manjinski i većinski), nezakonito sprovodi ništavne poslove (jamstva), protuzakonito poklanja disproporcionalne udjele da bi dobili glasove (Sberbank i VTB), sadrži nezakonite specijalne "dogovore", i na kraju, radi nastavljanja Plenkovićeve diktature nad institucijama Hrvatske države - poklanja nacionalno bogatstvo političkom trgovinom. To je tvoj modus operandi Plenkoviću, srljaš u ambis, vučeš i HDZ za sobom!


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS