DANAS PODNOSIM KAZNENU PRIJAVU PROTIV BORISA ŠAVORIĆA

Aug 21, 2018

Prije oko 16 mjeseci, Boris Šavorić je na pritužbe o protuustavnosti nacrta Lex Agrokora i ogromnoj šteti koju isti može prouzročiti, komentirao sa svojima pomagačima, članovima Borg Grupe “pa što sad, mi to znamo, neka tuže”. Ipak, izgleda da pravda dolazi puno prije nego je to Šavorić planirao.

Nije „EKSPERT“ odvjetnik Boris Šavorić poznat samo po tome što je njegov prijatelj Plenković snimao svoj spot u preizbornoj kampanji u njegovom uredu ili što ima najskuplje automobile u Hrvatskoj. Boris Šavorić  je teškom sukobu sa zakonom . On je u kriminalu i kriminalnim sukobima interesa i to zbog sljedećih činjenica: 

  1. Na adresi ureda Borisa Šavorića, gdje je Plenković snimao sporni spot, registrirana je tvrtka A. Ramljaka, kojem je Šavorićev zakon omogućio da postane Izvanredni povjerenik.
  2. Boris Šavorić je jedan od istaknutih članova „Grupe Borg“, zločinačke organizacije koja se bavi pljačkom.
  3. Boris Šavorić, mimo institucija, piše zakon u RH – Lex – u svom uredu, tom istom u kojem je sniman Plenkovićev spot, dok u isto vrijeme:
  4. Boris Šavorić radi due diligence u Agrokoru
  5. Boris Šavorić je odvjetnik VTB banke, jednog od većih vjerovnika Agrokor Grupe

Dana 10.03.2017.g. Boris Šavorić šalje mail u kojem daje povjerljivu informaciju vlastitog klijenta VTB-a, ali i njegovog partnera - članu Vlade RH Martini Dalić i ostalima u „Grupi Borg“, informaciju da će VTB i Sberbanka „ dati još para Agrokoru!“ (mora da najveće Ruske banke nemaju pojima o financijama kad bi opet kreditirale Glavnu regionalnu kompaniju koja ima preko 50 milijardi kuna prihoda godišnje). Sav taj kriminal radi svjesno, planirano, s namjerom, i sam upozorava na ogromne posljedice koje bi nastupile kada bi se to saznalo (što se vidi i iz maila) a to radi s ciljem nanošenja neprocjenjive štete Agrokoru, osobno I. Todoriću te 15.000 ostalih dioničara. 
Dalić zna što treba raditi, to se mora onemogućiti, to se ne smije dogoditi! Treba pojačati antikampanju. Dakle, Boris Šavorić direktno sudjeluje u nastojanju da Agrokor spriječi u realizaciji vlastitih poslovnih rješenja za uspješno poslovanje.!

7. Nikakav pravni postupak nije bio otvoren niti protiv I. Todorića niti Agrokora d.d.! Boris Šavorić se dogovara s članom Vlade RH, M. Dalić - čitaj Plenkovićem - koji su koraci, kako će se ponašati, kako napraviti što veću štetu da bi oteli Agrokor grupu i meni osobno i mojoj obtelji nanijeli štetu. Vidjet ćete što pišu u mailu, a onda možete samo zamisliti kako su komunicirali kada su se sastajali u četiri oka ili u krugu svoje zločinačke organizacije.

Boris Šavorić dogovara s Dalić da iz pozicije političke vlasti u kojoj su se našli u vrlo suspektnim okolnostima, koju obnašaju tek nekoliko mjeseci, idu do naših investitora i . Gdje mi živimo ? Jel ovo zaista Tunguzija? Sva dokumentacija javno postoji! Što rade nadležni organi? Da li ima itko tko razumije kolike su štete Hrvatskoj državi dugoročno prouzročili? Da ponovim opet da je Agrokor grupa bila vodeća kompanija u JI Europi? HRVATSKA KOMPANIJA AGROKOR. Ne Srpska, ne Slovenska, Hrvatska kompanija je bila Regionalni lider, koji je bio sposoban akvizirati i svog najvećeg konkurenta u regionalnoj maloprodaji.

Pogledajte kako to izvode, kakvu paniku plačenim obmanama šire početkom 3.mj. 2017.g. a sve kako bi se” oči počele okretati prema njima” i onda se priča da smo mi prije toga bili u nekim problemima! Pa NE! Oni su nam stvorili probleme!!

Pojedinci, koristeći novostečenu političku moć, protuzakonito, doveli su Agrokor grupu  u problem. Pitam ja sada M. Dalić, da li je imala možda kakvih problema kada su je mediji napali?

Isto tako u mailu je posebno interesantno gledanje Martine Dalić na stanje vladavine prava u Hrvatskoj državi gdje je ona član Vlade, stanje korupcije u Hrvatskoj, kao i njen opći dojam o hrvatskoj državi.

Martina Dalić podučava Šavorića što da kaže bankarima:

“BILO BI MUDRO USPOSTAVITI NEKI KONTAKT SA DRŽAVOM - TIPA UVIJEK JE DOBRO U OVAKVIM DRŽAVAMA KAO HRVATSKA BITI U NEKOM KONTAKTU SA DRŽAVOM. NIJE OVO USA.”

Ovo je zaista svima zdravih očiju više od skandala, član Vlade države članice EU govori kako je Hrvatska država „banana država“, javno poziva na korupciju, bavi se kriminalom pred svima, oni zaista misle da su nedodirljivi!

To nije SKANDAL I KRIMINAL ASTRONOMSKIH RAZMJERA? E pa gospodo, postoje brojne prave države, ako ova još nije, u kojima definitivno jest.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS