DALIĆ POTVRDILA: AGROKOR = VLADA RH; DALIĆ = NAGODBA

May 11, 2018

Današnje izjave ministrice Dalić apsolutno potvrđuju da ste poistovjetili trenutnu sudbinu Vlade RH s Agrokorom, a nagodbu sa sudbinom Martine Dalić. Ministrica Dalić u novinama poručuje:

RUŠE MENE da bi RUŠILI NAGODBU : NAGODBA = MARTINA DALIĆ

Martina Dalić nam je danas jasno potvrdila otvoreno, i bez srama, pokušavajući grčevito spasiti svoj politički obraz, da je Agrokor u rukama politike.  Ponovila je ono što je rekla prije više od godinu dana u svojim mailovima - da ne može ništa bez nje i njene skupine.

Ovih dana smo dobili svjedočenje o istini koja se dogodila kroz mailove koji su objavljeni u javnosti. A dodatne potvrde dobili smo danas kroz intervju ministrice Dalić. Sve to potvrđuje jedno protupravno i kriminalno djelovanje Dalićkinih, Knightheadovih i vaših skupina koje za državu proizvode štete u milijardama eura.

Posljedica ove istine mora biti odlazak čitave strukture koja je omogućila neizmjernu štetu koja je pogodila Hrvatsku i njene građane.

Ministrica Dalić kaže da bi njezin odlazak, a to znači odlazak svih struktura koje su dovele Hrvatsku u ovaj položaj, izazvale kaos. Međutim, upravo suprotono, jedini pravi izlaz za ozbiljnu državu je da se ovo stanje energično i brzo riješi i odgovorni maknu sa scene.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS