DALIĆ I PLENKOVIĆ - KREATORI LAŽI

Mar 13, 2018

Analizirajući ponašanje djela članova vlade, od mojih prvih kontakata sa njima , 11.2.2017. pa do danas , uočio sam nekoliko faza njihovih interesa uz mene osobno.

Najveća i neponovljiva greška zločinačke organizacije na čelu sa Dalić i Knightheadom njihova kriva procjena da sam pokrao novac. Vjerovali su da će se pokradeni novac brzo naći , da će doći do velike afere, što bi bio alibi za kriminal koji su isplanirali .

Dalić i Knighthead su imali 3 faze različitih interesa za mene osobno .

1. FAZA - veliki interes za mene , bio sam meta

U kontaktima sa Dalićkom  a i njezino djelovanje preko ljudi iz njezine organizacije , vidjela se bezgranična želja da otmu Agrokor. JA sam im stajao na putu.

Tada sam i sam  napravio dvije greške.

1. Nisam imao nikakve informacije o opasnosti koju predstavljaju otimači Agrokora

2. Dalićku sam doživljavao kao nekoga nebitnog

Međutim, iza Dalićke je stajala ozbiljna zločinačka organizacija , uvukli su i geopolitiku , a onda i hrvatsku državu  protiv mene i Agrokora.

Iako tako organizirani, od mene su ipak zazirali - nisu znali  hoću li dobiti potporu od nekog investitora ( svi su mi slali poruke , a Dalić direktno - " NE s Rusima)

Isto tako nisu znali da li ću povući neke pravne poteze.

Nažalost, nisam imao dovoljno informacija, povukao sam se i bio tih i miran da ne napravim neku štetu kako zaposlenicima tako i managementu i investitorima. Znao sam da nisam ništa skrivio. Dapače, gradio sam Hrvatsku , za razliku od onih koji me progone i bio sam siguran da ću doći do istine.

Danas se vidi da Dalić i Plenković sve dublje tonu u blato.

2.FAZA - nema interesa za mene

Hrvatska država mi je nacionalizirala kompaniju. Ja sam napustio Agrokor i otišao kući sve tih i miran. Dalić i Knighthead su u meni vidjeli mrtvaca (Dalićka se već izrugivala ). Sve u svemu, pustili su me na miru šest mjeseci .

3.FAZA - ponovno postajem meta

Nakon što sam 22 .9. 2017. objavio svoj prvi blog  pod naslovom „Priopćenje za javnost“ , ubrzo sam ponovo postao meta.

Sve sam otvorenije iznosio činjenice do kojih sam dolazio.

Dalić i Laco ponovno u medijima pokreću seriju medijskih napada na mene što je trebalo poslužiti kao  priprema za uhićenje.

Naravno da nisam mirovao  i donio sam odluku da iskoristim zakone Europske unije , da zaštitim svoja ljudska prava. Zatražio sam politički azil u Engleskoj. Sve više dama i muškaraca  uključuju se u rasvjetljavanje istine  o Agrokoru. Očito smo uprli prstom gdje ih boli .

Iz aktivnosti koje provode Dalić, Knighthead i  Plenković  očito traže izlaze iz spirale koja ih je povukla. Prvo je moje uhićenje , a drugo kriminalna nagodba koju predlažu. Ja sam uvjeren da će istina pobijediti. Spirala njihovih vlastitih laži i kriminalnih aktivnosti će ih još brže ogoliti.

Velike nade u moje uhićenje su polagali i Dalić i Plenković povodom prvog ročišta u postupku traženja azila u Engleskoj. To je išlo toliko daleko da je premijer Plenković zbog velike želje da me uhapsi napravio:

1. Politički gaf i kazao: „_Očekujem da naša nadležna tijela zatraže dodatna pojašnjenja od engleskog pravosuđa“

2. Nakon završetka prvog ročišta sa čime je Plenković nezadovoljan šalje veleposlanika RH u Engleskoj da traži obnovu postupka što se i dogodilo no  Plenković ponovno nije uspio; čak sam dobio neke nove pogodnosti

3. Premijer Plenković ide i dalje sada za novo ročište angažira najpoznatiju odvjetnicu (i to dvoje) kako bi me utamničio 

Pitanje: Kakva sam to kriminalna djela napravio da su si premijer Plenković , Dalić i Božinović dopustili pokrenuti državni aparat proziv mene i žele me utamničiti?

Da li sam ja možda počeo rasvjetljavati neke činjenice koje teško optužuju državne dužnosnike , pa žele stvoriti okruženje laži i napraviti kaos kako bi mogli sakriti pravu istinu?


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS