CAR JE GOL

Feb 18, 2018

Sjednica Odbora za gospodarstvo Sabora RH dana 15. veljače 2018. god.  potvrdila je da Vlada nema više manevarskog prostora i vodi sebe i Agrokor u propast. Ako je Vlada dvoumila oko svog političkog interesa, da ili ne održati sjednicu Odbora, bila je u potpunom pravu. Danas kad je sjednica završena možemo ustvrditi da je njihova zabrinutost i dvoumljenje bilo više nego opravdano. Na štetu Vlade RH, na istoj je pred javnost iznesen niz novih činjenica koje će vrlo brzo rasvijetliti istinu i samim tim imati dalekosežne posljedice za Vladu RH. Ispred Vlade RH još jednom je istupila potpredsjednica Dalić. Ponovo je lagala hrvatsku javnost, bila je bahata i još jednom je potvrdila netransparentnost.

"Angažiraju se vlastite bivše tvrtke. Ide se u dogovore prije nego što je zakon uopće napisan sa nekim učesnicima koji će imati ključnu ulogu u čitavom procesu reorganizacije. Tu je toliko netransparentnosti da se običan čovjek koji uopće nije pravnik pita što je to? Teško je, pogotovo nama koji znamo nešto o stečajnom pravu, gledati kako se nastupa sa pozicije moći i vlasti i misli da mi svi ne znamo o čemu je riječ!", izjavila je Jasnica Garašić profesorica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u svom javnom nastupu još početkom veljače 2018. god.

Obzirom na sve što je još u veljači izjavila prof. Pravnog fakulteta Jasna Garašić kako protumačiti sve ono što je izjavila potpredsjednica Vlade Martina Dalić 15. veljače 2018. god. na sjednici Odbora za gospodarstvo Sabora?
Moje pitanje je , a vjerujem da i javnost zanima, kako predsjednik Vlade može dopusti da se toliko ponižavaju hrvatske institucije i hrvatske vrijednosti. Ovo ne može dobro završiti.

"Ja sam pisala Lex Agrokor" izjava je potpredsjednice Vlade Martina Dalić.

Zakon koji je protuustavan, Zakon kojim se nacionalizira imovina u 21. st., Zakon koji je prilagođen onom koji ga pišu, Zakon pogodan za epsku pljačku, Zakon koji poništava Republiku Hrvatsku kao pravnu državu, Zakon koji je mimo svih pravnih propisa i ne štiti pojedinca.
DA, TAJ ZAKON PISALA JE POTPREDSJEDNICA VLADE RH.

Na sjednici Odbora Sabora bili su pozicija i opozicija. Nakon završetka sjednice stekao se dojam da su se potpredsjednica Vlade i Vladin povjerenik uspjeli obraniti od optužbi vezanih za nepravilnosti u njihovom radu.
Ja vam tvrdim potpuno suprotno što ću u narednim danima detaljno obrazlagati i dokumentirati. Prije, za vrijeme i nakon sjednice Odbora izneseno je toliko novih činjenica koja jasno ukazuju da se radi o organiziranom kriminalnom djelovanju, a utvrđen je i  način na koji se djelovalo.

DOLAZAK DO PRAVE ISTINE VEZANE UZ AGROKOR VIŠE NITKO NE MOŽE SPRIJEČITI.

CAR JE GOL.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS