BAŠ SVE ŠTO SAM PISAO POKAZALO SE ISTINITIM ! SVAKI NOVI DAN ZNAČI IZVLAČENJE NOVIH MILIJUNA IZ AGROKORA

May 09, 2018

Puno puta sam upozoravao gospodina Plenkovića da što duže čeka, to će problem biti veći .

Stvarno mi nije jasno da ne razumiju u koju su nepotrebnu situaciju, na potpuno protuzakonit način, svojim aktivnostima u i oko Agrokora doveli, naposljetku, i samu državu.

Danima prezentiraju navodne uspjehe i sve dublje tonu u močvaru manipulacija, teškog kršenja zakona, potpune netransparentnosti i laži  štiteći interese odabranih koji se naslađuju u protupravnoj, ničim zasluženoj milijunskoj zaradi . Upravo očekujemo i tiskovnu konferenciju. Pa što mogu, nakon skandala s mailovima koji otkriva privatni deal i nepoštivanje demokratskih standarda i pravne države?  Osim, što se neće dogoditi jer bahato koriste poluge moći, da se ispričaju hrvatskom narodu i ponude ostavke?

Da li je gospodin Plenković svjestan da sam prvi put namamljen 26.02.2017.g. u njegov ured pa da mi je on, doduše preko gospođe Dalić, predložio 16. ožujka da predam kompaniju. Došli su privatnom vlasniku i tražili da svoju kompaniju prebaci na neki SPV i da se maknem iz vlastite tvrtke za koju sam znao da je perspektivna, senzacionalna i da sam i ja i Agrokor dali neizmjeran doprinos hrvatskoj državi i regiji. Da li je gospodin Plenković svjestan da je predvodio bitku protiv mene da mi se otme firmu? Je li svjestan da je gđa. Dalić slala neke hrvatske odvjetnike, kako u nekom mailu piše,  da poruče stranim investitorima da se u Hrvatskoj ne može investirati mimo hrvatske države' Ja ih stvarno pitam je li oni išta razumiju? Jel oni shvaćaju koliko kriminala rade?

Iz mailova je interesantno i da je Martina Dalić obavijestila konzultante, tijekom ožujka, da je održala sastanak s čelnicima jednog od vodećih investitora koji su joj kazali da im nije jasno što se događa, da su spremni nastaviti financirati Agrokor!. „Pravili su se oni ludi, a pravila sam se i ja luda“, napisala je tada Dalićka.

Oni će pokušati ponovno na tiskovnoj konferenciji lijepim riječima prodati maglu. Gospodin Plenković najbolje zna kolika silna dokumentacija postoji koja potpuno kompromitira Dalić, njega i cijeli proces. Mora biti svjestan da je samo mali dio dokumenata prezentiran i pokazan. Moći će dolaziti svaki drugi dan na tiskovne konferencije. Ali već ovo što se danas saznalo je dovoljno da će  ponovno biti kazneno prijavljeni za svoje nezakonite radnje.


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS