AFERA ATLANTIC - PODNESENA KAZNENA PRIJAVA PROTIV TEDESCHIA I RAMLJAKA

Jun 07, 2018

Nakon što je najutjecajniji HR portal objavio protupravne radnje između AG i Atlantica, za to priložio dokumentaciju, autentičnost dokumentacije (dokaza) potvrdila sama tvrtka Atlantic Trade d.o.o., podnio sam kaznenu prijavu protiv odgovornih osoba.

Ovim putem apeliram na nadležne institucije da u navedenom poslovnom odnosu provjere i sljedeću dokumentaciju:

  1. Stari dug?
  2. Granični dug?
  3. „Ugovor o strateškoj suradnji“ (Marriage fee“)?
  4. Tražbine na dan 10.04.2017. g. prijavljene sudu, koje navodno iznose 130mil. kn, a za koje Atlantic javno izjavljuje da nema potraživanja po starom dugu?
  5. Kakvi su novi ugovori, a kakvo izvršavanje istih?

Gospodina diktatora, dečka iz Bruxellesa toliko smo uzrujali da ovog trenutka veliki timovi ljudi istražuju po Agrokoru tko je dao dokumente o Atlanticu, a ne npr. da li je u njima bilo ozbiljnih kršenja kako međunarodnih tako i zakona RH. Apsurdno, kao uostalom i cijela ova makinacija koja traje 15 mjeseci.

Za to vrijeme, još uvijek nitko ne pita, nitko ne piše o jednoj od većih pljački u procesu kriminalne Izvanredne uprave - Aferi Atlantic. Zašto?

Možda zato što Plenković, Tedeschi, Šavorić, blokiraju medijske objave (u mantri nacionalnog interesa, a zapravo samo prijete uskraćivanjem budžeta kako bi ponovo pokušali zataškati svoj kriminal), blokiraju nadležne institucije u postupanju prema evidentnim, javno dostupnim dokazima. Do kada će to biti moguće u Republici Hrvatskoj? Pravi smo uzor kao predsjedatelj Vijeća Europe, nema što.

Od početka slučaja Agrokor suočeni smo sa sada već svima prozirnim, neinventivnim i istrošenim medijskim spinovima, manipulacijama, lažima, dok za to vrijeme u stvarnosti imamo neviđene razine neregularnosti u radu Agrokor Izvanredne uprave, pravno neodržive.

Ako promatramo samo posljednju aferu, Aferu Atlantic (stavimo na stranu teška kaznena djela), dolazimo do sljedećeg:

  1. Atlantic na papiru ima tražbine 130mil. KN –> u stvarnosti Atlantic NEMA starog duga. ŠTO SADA? Ovakvih promjena ima nekoliko milijardi KN (opasnost velike neregularnosti)
  2. Vezano uz naplatu potraživanja dobavljača od AG - članovi zločinačke organizacije imaju sva tri člana u timu koji "pregovara" u ime dobavljača s Agrokorom, to su M.Vidaković te Vranković i Stanković iz samog Atlantica, koji su za svoje tvrtke cijeli stari dug naplatili i više nemaju potraživanja po starome dugu

S obzirom na navedeno, kako oni mogu zastupati interese ostalih dobavljača koji i dalje ne mogu naplatiti nekoliko milijardi kuna svojih potraživanja?

Ostalim dobavljačima, koji nisu članovi Plenkovićeve kriminalne organizacije, njima će ovo troje "ispregovarati" da sve što do sada nisu naplatili OTPIŠU ! 


POVEZANI ČLANCI

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI


SOCIAL

 

 

 

RSS